Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nagyon elrontottam a vizsgáim,...

Nagyon elrontottam a vizsgáim, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szeretem a szakom, de egyszerűen a vizsgák rosszul sikerültek. Sajnos családi okok miatt nem tudtam úgy odakoncentrálni, ugyan idáig minden tárgyam meg lett, de az átlagom elég rossz. Még hátra van 2 vizsgám, de egyszerűen el vagyok keseredve ezek miatt és ìgy elég nehéz. Irigykedem azokra akik már végeztek és nem akarok csalódást okozni a tanároknak sem meg magamnak sem. Voltatok már ilyen helyzetben?
2015. jan. 18. 09:34
 1/2 anonim ***** válasza:
A tanárokat nem nagyon érdekli, hányast kapsz. És később sem fogja tőled senki sem megkérdezni, hányas lett az x vizsgád az y. félévben. Hacsak nem olyan vizsgákról van szó, amelyek jegye belekerül a diplomába, akkor ne keseredj el. Ez egy rosszabbul sikerült félév, de semmivel sem vagy hátrébb másoknál. Ha buktál is valamiből, az is javítható, pótolható később, nem kell elkeseredni.
2015. jan. 18. 10:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Én elkaptam a mononukleózist vizsgaidőszak közepén tavaly szóval 10 napom kiesett kompletten és 2 vizsgám nem is lett meg, de köv félévben vizsgakurzusként simán megcsináltam még plusz időmet se nagyon vette el szóval egy rossz átlag miatt nem bánkódnék megesett mással is. Csak ha csúszásod van és vizsgakurzust veszel fel figyelj, hogy évközben legalább lapozgasd az anyagot, de a legjobb ha vizsgaidőszakra megtanulod az egészet és nem veszi el az időd.
2015. jan. 18. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!