Nagyon elrontottam?
Figyelt kérdés
Idén felvételiztem egyetemre,levelező szakra.Bár próbáltak lebeszélni róla,én nem hallgattam rájuk.Dolgozni szerettem volna mellette,ezért jelentkeztem levelezőre.Azonban a tanrend teljesen máshogy lesz,mint ahogy én gondoltam,lehet munkám se lesz,a bérlet árak nagyon drágák,a tankönyvek is :( Egyik ismerősöm azt mondta,hogy még ebbe a hónapban ha van üres hely nappalin át vennének,és úgy tudnék kezdeni.Bár én úgy vagyok vele,hogy mostmár ki akarom próbálni milyen levelezőn.Csak az anyagi része elég sok,és nem állunk olyan jól.Közben pedig szeretnék elmenni angolból éretségizni újra,hogy legyen nyelvvizsgám.
Szerintetek nagyon elrontottam azzal hogy levelezőre jelentkeztem?2.félévtől van még esélyem belerázkódni a nappaliba?
2014. aug. 12. 08:32
1/1 anonim válasza:
Nem vesznek át csak úgy nappalira, max félévkor. De nappalin biztos, hogy nem tudnál kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!