Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Írtam egy pályázatra egy...

Írtam egy pályázatra egy esszét, ha befejeztem fel kell tüntetni a forrást vagy csak elég a név és a dátum?

Figyelt kérdés
Előre is köszi!
2010. febr. 7. 13:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, milyen pályázatról van szó, de szerintem illik odaírni a felhasznált irodalmat is.
2010. febr. 7. 13:36
 2/5 A kérdező kommentje:

Biológia pályázat.

Csak az a baj, hogy sok helyről nézegettem meg közben saját gondolatokkal és kiegészítettem és nem emlékszem, hogy milyen oldalak voltak ill. csak egyre emlékszem. Elég ha annyit írok, hogy google?

2010. febr. 7. 13:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
hát nem igazán, sajnos a normálisabb/komolyabb helyeken elég szigorúan veszik a hivatkozásokat, amiket pontosan fel kell(ett volna) tüntetni. legalább néhánynak próbálj utána nézni, amikre emlékszel.
2010. febr. 7. 13:54
 4/5 A kérdező kommentje:

Rendben köszi, arra én is gondoltam, hogy hogy bunkóság lenne annyit írni, hogy google, rákeresek párra az előzményekben!

Köszi a gyors válaszokat! :)

2010. febr. 7. 14:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Az előzmények jó ötlet! A Google semmi. Illik feltüntetni a forrásokat pontos címmel, sőt, internetes hivatkozás esetén a megtekintés dátumát is, mivel a tartalom folyamatosan változhat azon az oldalon. Ha nagyon profi akarsz lenni, akkor beszámozod a hivatkozásokat, és ahol valamelyiket felhasználtad, adatokat vettél, ott melléírod a számot, a többi meg a saját gondolatod.
2010. febr. 7. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!