Na Fiúk/Lányok hogy sikerült a Központi? :D
Figyelt kérdés
Szerintem a magyar az könnyű volt..de a matek..O.o2015. jan. 17. 14:49
12/19 anonim válasza:
Magyar jó lett, matek gyenge eléggé, ahogy hazamentem, sírtam xd de a javítókulcs alapján lettek jó megoldásaim, pontot nem mertem számolni...:D
13/19 anonim válasza:
Egyes vagyok. Mármint az egyes válaszoló.
Szerintetek mennyi lesz a kb átlag? :D
14/19 anonim válasza:
A magyar szerintem könnyű volt, lesz kb. 45-46 pont ahogy számoltam... de a matek:O Még az első hetet meg lehetett csinálni de nekem az utolsó három katsztrofális lett... szerintem nehezebb volt mint a tavalyi://
15/19 anonim válasza:
Magyar meglesz kb. 45 pont, baromi könnyű volt, szinte röhögve mentem ki a teremből :DD. De a matek... kitűnő matekos vagyok, de ha lesz kb. 35 pontom akkor sokat mondok.. Szóval azt nagyon elcsesztem. Annyi szerencsém van, hogy ahova én jelentkezem, ott a matek felvételi pontszámokat beszorozzák 1,8-cal, így talán lesz kb 64 pontom matekra, és a jegyekkel együtt viszek kb 167 pontot... Én is sírtam itthon egy sort, tudtam, hogy elrontottam, na de hogy ennyire?! Na mindegy, azért valamennyire megnyugtat, hogy nem csak nekem nem ment és lejjebb viszik a ponthatárokat :)
16/19 anonim válasza:
Utolsó!
Nyugi, tuti lejjeb viszik. :)
Mindenkinek nehéz volt a matek, szóval ugyanannyi esélyed van szerintem kb, mint ha egy könnyű lett volna 45+ pont..
18/19 anonim válasza:
Fhuu...a magyarom nagyon jó lett,a matek nehéz volt,de szerintem az is egész jó lesz..:)
Amint kimentem a teremből rájöttem a hibáimra :'D
:)
19/19 anonim válasza:
A matekot énis nagyon elrontottam... szerintem lőttek a terveimnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!