Na Fiúk/Lányok hogy sikerült a Központi? :D
Figyelt kérdés
Szerintem a magyar az könnyű volt..de a matek..O.o2015. jan. 17. 14:49
1/19 anonim válasza:
Uuuuu szerintem az idei durván nehez volt.
Amennyit szamoltam-legrosszabb esetben- az olyan 83 pont összesen. Hááát. Lehetett volna jobb is. De ez van. :)
Neked hogy sikerült? Kijött matekban a 10-es?
2/19 anonim válasza:
A matekom nekem is rosszabb lett. :D
3/19 anonim válasza:
Olyanokat írtam, hogy a nokedlin ülni...Giminek lőttek, pedig kitűnő vagyok. Következő öt évben bőgni fogok
4/19 anonim válasza:
Magyarnál egy és fél feladat nem ment, de elég pozitívan mentem szünetre. Aztán jött a matek.:D katasztrófa.
5/19 anonim válasza:
14:55-ös lehet hogy jobb lett mint hiszed. És amúgy szerintem lehet nokedlin ülni, max. összenyomódik. :D
6/19 A kérdező kommentje:
1.:magyar jó lett ahogy megnéztem a javítókulcsot..matek...arról inkább ne is beszéljünk..:)de "szerencsére" mindenkinek nehéz volt..szóval nem fogják(gondolom) kérni a 49,5 pontos matekot!:D
2015. jan. 17. 15:02
7/19 anonim válasza:
De érted, tavalyi gyakorlását megírtam 50/50-re, most meg nokedlin ülni
8/19 A kérdező kommentje:
A tavalyit én is megírtam 38-ra...
2015. jan. 17. 15:07
10/19 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek, nyugi emberek, a ponthatárok lejjebb lesznek, ez egészen biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!