Segítene valaki kérvényt írni?
Visszaszeretnék iratkozni a volt iskolámba, viszont nem megy a kérvény írás. ..addig jutottam el, hogy megneveztem az iskolat es az igazgatót, de a többi nem megy.
(bocsi a hibakert, telorol vagyok)
Utána leírod, hogy mit is szeretnél pontosan (azt, hogy visszavegyenek), 2-3 mondatban. Ezután jön az indoklás rész, hogy miért szeretnél visszamenni, okok, stb.
Majd a legvégén a kérés megismétlése, amit korábban írtál, csak tömörebben.
Átmentél másik középiskolába és most szeretnél visszamenni? Beszéltél az igazgatóval? Ő mondta, hogy kérvényt írj? És mért nem a szüleid írnak? Nem neked kell hivatalos ügyeket intézni!
(Egyébként nem kell a kérvényben megismételni, amit egyszer már írtál, mert teljesen fölösleges, és nem kell 2-3 mondatokat írni egy-egy dologról, hanem egyet-egyet. Minél rövidebben, célratörően.) Naná, hogy oda kell írni a címedet, mi van, ha elkeveredik a boríték?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!