Kérvényt kellene írni de hogyan?
Sziasztok !
Elég nagy butaságot csináltam. tavaly 11.-es vendéglátós ( cukrász) voltam de év végén pár haverom miatt otthagytam az iskolát úgy hogy buktam gazdaságiból és nyáron nem mentem el pótvizsgázni hanem csak kiiratkozni..azóta sok sulit megjártam és nagyon megbántam hogy otthagytam. Volt ofőm aki igazgató helyettes mondta hogy írjak levelet/kérvényt az igazgatónak hogy megbántam , meg pótvizsgát tennék, és hogy jövővő tanévben újra 11-be vegyenek át. De fogalmam sincs hogyan kezdjek hozzá.
Nem kell nagyon cifrázni, nem regény. Pont azt írd le, amit ide írtál, érzelemmentesen, tárgyszerűen, mivel ez egy hivatalos levél. Bal oldalra fönt ... Szakiskola Igazgatójának, alá az iskola címe, alá Tárgy: Kérvény
Tisztelt Igazgatóság!
A tavalyi tanévben még az iskola tanulója voltam, azonban megbuktam és nem mentem el javítóvizsgázni. Ezt a hibás döntésemet súlyosan megbántam, és most azzal a kéréssel fordulok az Iskola Vezetőségéhez, hogy szíveskedjenek engedélyezni számomra, hogy javító vizsgát tehessek, és ennek sikere után a következő tanévben 11. évfolyamon cukrász tagozaton ismét folytathassam az iskolában a tanulmányaimat.
Köszönettel:
X.Y.
Dátum
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!