Egy nyelvtan dolgozat egyik feladatában egy kérvényt kell írni, kollégiumi felvételhez. Elképzelésem sincs, hogy hogy kezdjek bele, még sosem csináltam ilyeneket. Írnátok egyet? (vagy vázlatosan akár, de nagyon megköszönném. Kell a jegy! )
Kérvény kollégiumi felvétel ügyében
A …….. Kollégium Igazgatójának Tóth Krisztina Székelyudvarhely, Margaréta u. 3. Székelykeresztúr, Rózsa u. 5.
Tárgy: kollégiumi felvétel iránti kérelem
Tisztelt Igazgató Asszony/Úr!
Tóth Krisztina, a…………Gimnázium leendő tanulója azzal a kéréssel fordulok Igazgató Asszonyhoz/Úrhoz, hogy szíveskedjék engem a 2008/09-es tanév kezdetétõl kollégiumi bentlakó diáknak fölvenni.
A gimnáziumba már fölvételt nyertem, és úgy tudom, a kollégiumban sincs betöltve valamennyi férõhely.
Mivel lakóhelyünk az iskolától 26 km-re van, a bejárás - különösen a téli hónapokban - nehézséget okozna, és nagy idõveszteséggel járna. Szüleim kiskeresetű emberek, két kistestvérem még otthon általános iskolás. A kollégiumi elhelyezés azt jelentené, hogy nyugodtabban tanulhatnék, emellett csakis a városban lakással nyílnék lehetõségem arra, hogy a hegedûtanulást folytathassam.
Indokaim szíves mérlegelése alapján kérem Igazgató Asszony/Úr kedvezõ döntését.
Tisztelettel:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!