BME gépészmérnök vagy építőmérnök a nehezebb? Egy lánynak melyiket ajánlanátok jobban?
Figyelt kérdés
Ha nehezebb valamelyik, akkor mennyivel?2015. jan. 16. 16:59
1/3 anonim válasza:
Elso feleves gepeszmernok vagyok. En eleg neheznek talalom pedig rengeteget tanultam elotte is. A masikrol nem tudok nyilatkozni de mindenhol megvannak a szivatos targyak. Ugy valassz hogy szivesen csinald szerintem ez a legfontosabb! Ha van kerdes irj nyugodtan!
2/3 anonim válasza:
Nézd a mintatantervét a két szaknak! Hogy melyik a nehezebb, azt talán azt tudja csak megmondani, aki mindkettőt elvégezte (nem hiszem, hogy túl sok van). Szerintem lánynak az építő kézenfekvőbb, és ott százalékos arányban többen is vannak, mint gépészen.
3/3 anonim válasza:
Szerintem ez abszolút relatív. A két szakma teljesen már. Én építőmérnök vagyok, utáltam a gépész tárgyainkat, pedig nem volt sok. Mivel ezt eltudtam végezni, a gépészmérnökihez meg napi szintű vérizzadásra lenne szükségem, annyira nem fekszik, ezért nekem egyértelműen a gépészmérnöki a nehezebb. Lehet, hogy neked az fekszik jobban és az építőmérnökit ítélnéd nehezebbnek.
Nem így kéne a fiataloknak a jövőjükről, az életükről dönteni!!!
Ülj le és olvasgass utána melyik mit csinál, mivel foglalkozik, nézz meg mintatanterveket, hogy miket kell majd tanulnod, aztán az alapján dönts, hogy számodra melyik a szimpatikusabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!