Mennyibe kerül az orvosi egyetem?
nem tudom mennyiből jön ki, végülis csak a könyvek kerülnek oda többe, mint más egyetemre, max ha fizetősön vagy az a durva, de gondolom nem arra szeretnél menni
na szóval a lényeg amiért írok, valószínűleg te megkapnád a szociális ösztöndíjat is, meg nézz utána hogy milyenek vannak még
Szia!
Én elsős orvosis vagyok a SOTE-n, mi is elég szegények vagyunk.
Én államira járok, önköltségesen 1 000 000/félév (nem pontosan ennyi). Államin nekem kb az egyetemen csak a Sobotta atlaszért kellett 40 000-et fizetnem, a funkciért kb 8 000-et (mert használtan vettem), a többi könyvet meg fénymásoltattam, durván 10 ezerből kijöttek... (az összes fénymásolt könyv).
Kapok szociális ösztöndíjat, ez 50 000 ft/hó + állami ösztöndíjat is igényeltem, ami 125 000/félév, úgyhogy most nagyon jól elvagyok. :)
BKK bérlet kb 3500/hó + ebéd előfizetés a klinikákon 8-10 000/hó + ismerősnél albérlet 15 000/hó + egyéb 5-10 000/hó.
Remélem tudtam segíteni.
19 F SOTE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!