Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha Pincér szakmára mennék...

Ha Pincér szakmára mennék akkor ott mindent megtanítanak amit egy pincérnek tudnia kell?

Figyelt kérdés
2015. jan. 10. 20:55
 1/6 anonim ***** válasza:
56%

Naponta kerül kiírásra pincéres kérdés, s szerintem egy (buta) kérdezőtől. És szinte mindig rossz rovatban, mint most is.

Tudod ez úgy van, hogy felvesznek egy iskolába, ahol a tanárok azzal töltik az idejüket, hogy nem tanítanak meg semmit. Neked nem kell tanulod. Amikor végzel, nem vizsgázol abból, amit nem tanultál, így nem leszel semmi.

Hát, valahogy így.

Vagy nem.

Szerinted?

2015. jan. 10. 22:50
 2/6 anonim ***** válasza:
16%
Dehogy. Nem tanítanának semmit. Én is vendéglátósba mentem, aztán jól megszívtam. Nagy szar volt. A vendéglátós sulik mind szarok.
2015. jan. 10. 22:54
 3/6 anonim válasza:
40%

Sajnos egyik szakmát se tanítják a suliba, a gyakorlati idő alatt meg jól megutáltatják a diákokkal a szakmát.

Ha valóban pincér akarsz lenni, akkor három valami kell.

1. Jó cipő!

2. Jó lábak, ami bírja a több kilóméteres sétát.

3. Mosoly, ha elküldenek oda még akkor is.

2015. jan. 10. 23:13
 4/6 Tom Benko ***** válasza:
Igen. Más kérdés, hogy te mit teszel ennek elsajátítása érdekében. Egyébként jó nagy baromságokat írt az előttem lévő, egy pincérnek ennél sokkal többet kell tudnia.
2015. jan. 12. 07:31
 5/6 anonim válasza:
27%
A válaszodra a kérdés: Nem. Mint minden mást, azt is az élet fogja megtanítani. Lsd: sex,autóvezetés....
2015. jan. 14. 20:12
 6/6 Tom Benko ***** válasza:
@5: Aham, majd az élet megtanítja, mit jelent mondjuk a teríték... Ugyanezért sántít az autóvezetés is, mint példa. Igaz, hogy az autót vezetni majd gyakorolva tanul meg az ember, de azért ne kelljen neki külön kikísérleteznie, hogy melyik pedál mire való, és különösen hogy ne okozzon gondot az utakon a KRESZ nem ismeretével.
2015. jan. 15. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!