Mi a titka a jó pincérnek?
Holnap megyek próba napra és OKJ bizonyítványom van az-az 3 hónap gyakorlat. Ez egy elég igényes hely és szeretném a legjobbat nyújtani. Kérek mindenkit aki ebben a szakmában dolgozik adjon valami tanácsot !
Előre is köszönöm ! :)
Én csak mint vendég tudok nyilatkozni. Ha én bemegyek egy étterembe, akkor nem csak az étel számít. Ha egy pincér mosolyog, kedves, de az étel csak 4-es, vagy 3-as osztályzatot kap, akkor még mindig jobb, mintha egy mogorva pincér hoz ki egy 5-ös osztályzatot kapó ételt.
Persze sokféle típusú vendég van, mindegyik más-más megközelítést igényel, pl. az egyiknek kimondottan tetszik az, ha valaki elsüt egy viccet. A másik meg zokon veszi ezt, mondván hogy ne jópofizzon, hanem hozza az ételt. De úgy alapvetően az embereknek szimpatikus, ha megfelelő hangnemben közelítenek hozzá, ha a pincér nem csak a rendelést veszi fel, hanem figyel a vendégre, a szemükbe néz, ha elismétli a rendelést, ha figyel…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!