Nem tudok fogalmazást írni. Ez fejleszthető?
Figyelt kérdés
Most érettségizek, próbálnék fogalmazásokat írni, de egyszerűen nem megy. Nincs saját gondolatom. Ha minden nap megírnék valahogy egy fogalmazást (mégha 2-3 órába is telik)az segítene? Talán ez azért van, mert már 8 éve nem kellett írnom semmilyen fogalmazást magyarul. És azért nem értem miért van ez, mert angolul viszont megy.Az angoltanárom szerint jobb fogalmazásokat írok mint az egyik barátnőm aki tavaly érettségizett emelt magyarból.(Szóval ő nagyon tud írni).Pedig mindketten egy szinten vagyunk, felsőfokon. Légyszi valaki segítsen.2010. febr. 6. 12:05
1/3 anonim válasza:
Lehet,hogy akkor ha kapsz egy címet,amiről írni kell,először angolul gondolod ki,majd lefordítod magyarra.
2/3 anonim válasza:
Hát a gyakorlás semmiképpen sem árthat. Amúgy szerintem az is fejlesztheti ha alapból sokat olvasol, mind1 mit. Amúgy meg érettségin nyomozni senki nem fog utánad, h valóban úgy is gondolod, amit írtál = rizsálj össze-vissza, tanárok is ezt mondják. Én olyan nyálas, erőltetett dolgokat szoktam beleírkálni, h meg sem merem mutatni senkinek. De bejön. :D
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!