Írjak a csoporttársamnak, küldjek e-mailt a tanárnak, vagy ne teljesítsem a kurzust?
Szóval, az a helyzet, hogy elcsúsztam a vizsgaidőszakkal. És van egy tárgy amire tanultam ugyan, de nem vagyok elég felkészült ahhoz, hogy átmenjek belőle 5 nap múlva, amikorra a tanulmányi rendszerben felvettem régebben a vizsgaidőpontot. . Év közben megírtam egy zh-t, ami jó lett, ezért felmentést kaptam, hogy a tananyag feléből, amire a zh vonatkozott, nem kell vizsgáznom majd.
De beteltek a későbbi időpontok. Az évet úgy kezdtük, hogy a szánkba rágták, hogy mindenki vegyen fel időben vizsgát, mert az időpontok elfogynak.
Láttam a tanulmányi rendszerben, hogy egy csoporttársam fel van jelentkezve a későbbi időpontra. Ő a többi tárgyat nem teljesítette, más vizsgát nem vett fel, a zh-t sem írta meg. Kétszer beszélgettem vele kb, megadta a számát. Felhívhatom, és megkérdezhetem, hogy bemegy-e vizsgázni? Nem tűnök majd bunkónak? Vagy írjak a tanárnak, és kérjem meg, hogy ugyan be van telve az időpont, engedje meg, hogy menjek el a másik vizsgára?
Levelezős vagyok egyébként,jogi egyetem első féléve, és nem szeretnék hülyét csinálni magamból.
Ha van későbbi időpont akkor mi a probléma? Neked is jobb lenne ha később mennél, mert még nem készültél fel...
Szimplán add le az 5 nap múlva következőt és vegyél fel egy későbbi vizsgát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!