Pénzügyi-számviteli okj-t oktató iskolát keresek, ahol segítenek is hogy a vizsgát teljesítsem. Ha valaki tud ilyet az írja meg az iskola nevét, címét?! Ha lehet Pest megyén belül legyen.
Én a kotk-ban jártam Pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyamra!
árban a legkedvezőbb volt, és az oktatás pedig magas színvonalú, vizsgára is maximálisan felkészítettek, és mindenben segítőkészek voltak.
csak ajánlani tudom
1074 Budapest, Szövetség utca 37
Na de nem az a lényeg, hogy tudd is a követelményt? Én remélem, hogy ahova most járok, ott is kemény lesz az OKJ vizsga, szeretném látni, hogy érdemes-e tovább tanulnom majd ilyen vonalon?
Nekem szerencsém volt amúgy, itt a pénzügyi és számviteli mellé, jár majd egy bérügyintézői tanfolyam is alapáron .
Igazad van. DE! Az már durva h a könyvelő ismerősöm nem tudja megoldani a könyvelő modul feladatokat, mert annyira bonyolult pedig sikeres könyvelő.
Úgy gondolom h ez is csak egy szolgáltatás amiért én fizetek saját zsebből és kik ők h a pénzemért még meg is buktatnak. Sokat tanulok de a pótvizsgán is 1-2%-al tudok jobbal teljesíteni 50%nál. Unom h csak fizetek a kevéske pénzemből és szivatnak érte.
Értelek és igen, ebből a megközelítísböl jogos amit írsz. Viszont ennyi erővel meg is lehetne venni a papírt, aztán majd megtanulja gyakorlatban a dolgokat. :)
Én keresztfélévvel indultam, így nagyon az elején tartok, még a vizsgákról sem tudok nagyon semmit. Remélem hamarosan sikeresen vizsgázol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!