Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az 5percangol.hu oldalrol mar...

Az 5percangol.hu oldalrol mar jan.20-a ota nem kaptam lecket. Es ti megkaptatok?

Figyelt kérdés
Nem tudjatok, hogy mi tortent a Szalai Norival, aki kuldi a leckeket? Miert nem kuldi?
2010. febr. 5. 22:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

nekem jönnek a leckék. de én kaptam egy ilyet nemrég:

Minden bizonnyal észrevetted, hogy már egy jó ideje nem küldöm a szokásos hétfői tanfolyamajánlót, amelyben közel öt éven keresztül nyelviskolánk, a Millennium Idegennyelvi Központ kurzusait ajánlottam. Ennek oka pedig a következő:

2009. augusztusában úgy döntöttünk, hogy jövőbeli terveinket (5 Perc Angol Magazin megvalósítása, illetve az 5 Perc Angol termékek körének bővítése, és az ingyenes szolgáltatások fejlesztése) a nyelviskolánk további üzemeltetése mellett nem tudjuk úgy megvalósítani, így terveink mérlegelése után úgy döntöttünk, hogy (bár 10 évig szívvel-lélekkel csináltuk a nyelviskolát) nem folytatjuk tovább az oktatást, és kizárólag az 5 Perc Angolra fogunk koncentrálni.

A nyelviskolát tanulókkal és tanári gárdákkal egy tőlünk teljesen független cég vette át, így nekünk 2009. szeptember 1. óta semmilyen kapcsolódásunk nincs az egykori Millennium Idegennyelvi Központ helyén (1064 Budapest Vörösmarty u.45.) jelenleg működő intézménnyel. Sajnálatos módon az üzemeltetést végző K&G Oktatási Központtal hosszas egyeztetés után sem sikerült megállapodnunk az együttműködésről, így ők jogtalanunk használták/használják a Millennium Idegennyelvi Központ nevet, illetve mindennemű 5 Perc Angollal és velem kapcsolatos utalást.

Az elmúlt pár hónap amellett, hogy sok boldogságot és örömet hozott az 5 Perc Angol Magazin megjelenésével, nagyon sok bosszúságot és keserűséget is tartogatott nekünk a nyelviskola lezárása miatt. A döntés eleve nem volt egyszerű, hiszen egy olyan dolog befejezéséről döntöttünk, amit 10 évig sikeresen, nagyon sok örömmel vittünk, szívvel-lélekkel dolgoztunk érte nap, mint nap. Amikor úgy döntöttünk, hogy az 5 Perc Angol javára lemondunk róla, örültünk is, hogy valaki tovább viszi azt, amit mi egy évtizedig építettünk, és rémálmainkban sem gondoltuk azt, hogy csúnyán kihasználnak, és átvernek minket, hátráltatva a továbblépésünket, és súlyosan megsértve becsületünket.

Nagyon sok megkeresés érkezett az utóbbi hetekben hozzám (tanárok és diákok részéről is szerte az országból), így nem elképzelhetetlen, hogy 5 Perc Angol Oktatóközpontként hamarosan megnyitom saját oktatási központomat. Addig is nyitottak vagyunk olyan nyelviskolákkal való együttműködésre, akik szeretnének az 5 Perc Angol termékekből, és az 5 Perc Angol által kifejlesztett tanmenetből és módszerek szerint oktatni. Szívesen válaszolok minden kérdésre ezzel kapcsolatban a nora.szalai@5percangol.hu címen.

Üdv,

Szalai Nóri

2010. febr. 5. 22:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
nekem január eleje óta nem jön, de nem is küldött levelet hogy miért nem.
2010. febr. 5. 22:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ma is jött.
2010. febr. 5. 23:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Megnéztem, a mainak ez a címe: MAI LECKE

THE MEANING OF DREAMS - ANIMALS -

2010. febr. 5. 23:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszi, akkor szerintem rakattintottam, hogy toroltem magam. Emiatt nem jon. Ujbol regisztralok, mert szerettem. Koszi, hogy irtatok, minden jot nektek!
2010. febr. 6. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!