Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nagyon nehéz a BGF gazdálkodás...

Nagyon nehéz a BGF gazdálkodási és menedzsment szaka?

Figyelt kérdés

Mennyit kell tanulni? (esetleg valaki eltudna küldeni pl egy gazdaságis tárgy anyagát?)

Matekból brutálisan vért kell izzadni a kettesért? (nem igazán voltam jó matekból, inkább közgázból, marketingből és váll. gazdból ügyeskedtem)

Az elméletet magolni kell vagy elég kiemelni a lényeget és azt tudni?

Egy vizsgára vagy zh-ra mennyit kell tanulni?

2015. jan. 6. 18:01
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha már voltak ilyen közgázos tárgyaid akkor nagyon sima első féléved lehet gazdmenen, én úgy jöttem ide hogy nem volt korábban semmilyen ehhez hasonló tárgyam csak matekból emelteztem ezért azzal nekem nem volt nagy gondom.

Én nagyon minimálisat tanultam a Zh-kra, vizsgákra és szinte mindenből kettest is kaptam szóval meglátszik, hogy nem vittem túlzásba.. :D Matekról annyit, hogy ha rendesen tanulod, készülsz órákra akkor a 2 Zh-ból össze tudod hozni az 50 pontot ( 100ból 50 kell a 2-eshez) és akkor nem kell vizsgára menned.

Első félévben volt bevezetés a számvitelbe, ahhoz kellett elég sokat magolni..

Ha van még kérdésed privátot írj, arról kapok értesítést. :)

2015. jan. 19. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!