Ha az iq tesztben valaki 25% -os eredményt ért el az még jó?
De semmit nem írt oda.. Most nem tudom ,hogy most ide a színvonalba sorola itt vannak leírva IQ értékek színvonalai és én a 25% -tartozom vagy mi.. [link]
Mert semmilyen pont számot nem írt oda ,hogy mennyit értem el stb..
Előző vagyok. Gyorsan megcsináltam én is. Nekem 65% os lett, de ez baromság, mondom az IQ-t nem %-ban mérik. Mellesleg csak 20 kérdés volt és szerintem túl sok matek.
Tudod mire ment ki az egész? Ami kisbetűvel le volt írva. Meg kellett adni az email meg telefon címet (persze nem igazit adtam) Majd jönnek a reklámok :)
Töltsd ki ezt, ez még aránylag hiteles
Jó, hát az nem egy komoly IQ-teszt, csak vicc.
Ettől persze még mondhatja, hogy az eredmény x százalékos, azt nem írta egy szóval sem, hogy "ennyi az IQ-d".
Bárki tud feladatokat rakni egymás után, és odaírni, hogy abból hány válasz lett jó... A dolog értelmes része ott kezdődik, hogy ez az arány mit jelent, milyen módszerrel hoznak ki belőle valami eredményt. Itt semmi ilyesmi nincs. Ennél még az is sokkal több, ha egy tanár hasból mond a dolgozatra valami értékelőtáblázatot, pl. 50%-ig 1-es, 65%-ig 2-es, 80%-ig 3-as, 95%-ig 4-es, fölötte ötös. (Egy IQ-teszt persze egész más, ott sokkal komolyabb, bonyolultabb, melósabb módszerrel kell meghatározni, hogy mihez mekkora IQ tartozik.)
Szóval ez a "teszt" egy hulladék.
Persze sokat javít a dolgon, ha minél többen megírják, hogy nekik hány százalékuk lett, mert akkor már a lesz mihez viszonyítani a saját eredményt... :-)
(95% :-)
Több intelligencia létezik, ilyenek lehetnek, logikai (ez kb a matematikaihoz jól közelit), verbális ( ez a szövegalkotási feladatokban jeleskedőknek megy jól), motrikus (ez a kézügyességi és mozgási lásd tornász, zsonglőr vagy tojáspatkoló), zenei (muzikalitásban jeleskedőknek ez magas) stb.
Ez az általad megnevezett tesztben gyenge vagy, de lehet jó vagy egyébben. Azt már csak tudhatod, hogy valamilyen fent említett intelligenciában jeles vagy-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!