Koreai nyelvtudással hol lehet elhelyezkedni?
Idén fogok érettségizni,és még nem tudom,merre tovább,pedig most már sürgősen el kéne döntenem.Van egy olyan ötletem,hogy ELTE BTK-n koreai szak,mert szeretem a nyelvet és a kultúrát,már itthon tanulgattam magamtól.De nem tudom,hogy bírnám-e,meg hogy nem kéne ezt inkább csak "hobbinak" hagynom.Véleményeket írnátok a karról,akik ott tanulnak?Érdemes oda menni,ha nem tudom mit akarok kezdeni magammal?Ha megtanulom a nyelvet,később hol tudok elhelyezkedni?Tolmács például nem igazán szeretnék lenni.Mik még a lehetőségek?
Köszi a válaszokat!:)
Hát az túlzás hogy abszolút nem értek semmihez,csak ötletem nincs.a töri elég jól megy,abból fogok emeltezni.de néztem a törihez kapcsolódó szakokat,alapszak,levéltáros,muzeológus,régész,de mind hidegen hagy:/
Tolmácson kívül hol máshol tudnék elhelyezkedni?Akik ezen a szakon végeztek,merre mentek tovább?vagy minek készülnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!