Szerintetek mi rossz a magyar oktatási rendszerben és min kéne változtatni, m hogy jobb legyen?
Nos, szerintem az általános iskola feladata kéne inkább lennie, hogy az általános műveltséget megtanuljuk...
de szakközépiskolába már az lenne jó, hogyha CSAK az érettségi tantárgyakat és a szakmai tantárgyakat /amiért mentünk/ azt tanulnánk.
Szerintem így lenne értelme.
Szerintem meg kéne szüntetni a középiskolákba a felvételi vizsgát - mindenkit vegyenek fel a vitt
átlaga alapján -
A politikai pályára átlovagolt Pumukli urat ki kellene rúgni, legalább lenne egy baloldali mártír belőle, aztán pályázhatna a baloldali kormányok élére csúcsvezetőnek, hogy a megválasztatása után átadhassa a vezetést Gyurcsány Ferencnek. Ez a baloldali koncepció, ha valaki nem tudná. Mindegy ki nyer, majd átveszi Gyurcsány, mint átvette Medgyesitől is mindenféle népi felhatalmazás nélkül. Aztán megint várhatnánk mire ki tudnánk rúgni őket, addigra meg leépítenék és eladósítanák megint az országot mint a görögök, politikai megszorító elvárásokért cserébe. Akkor tényleg ott tartanánk, mint 2008-ban és '09-ben. Ha meg kimennénk ellenük tüntetni, akkor ál-demokratikus módon megint a nép közé lövetne és lovas rohamot rendelne el. Ebben van már gyakorlata, hogy kell anti-demokratikus módon az emberek ellen törni. Még a pártja nevében is hazudik, mert a valódi nevük ADK lenne mint AntiDemokratikusKoalíció.
Pumuklinak, az kipukkanófélben lévő új baloldali sziporkának is jól láthatóan valami ehhez hasonló a célja. Mert a valódi probléma megoldás helyett ostoba módon csak piros orrú bohócként futkos körbe és veri a mellét mert az látványosabb, mint leülni az oktatási kerekasztalhoz és valami szerinte is jó megegyezésre törekedni. Ha valódi lenne az oka a műbalhéjának, akkor ez lenne a járható út a látványos köznépi "szórakoztatás" helyett. Ha tényleg valódi okkal csinálná ezt a cirkuszt én nem csak a politikai baloldal kedvéért, ami jól látszik a dolgaiból. közeledik a választás, kell valami port kavarni, legalább úgy tűnjön, mint ha nem lennének megelégedve az emberek. Mondjuk nincsenek is, a baloldallal semmiképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!