Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kémia vagy biosz emelt?

Kémia vagy biosz emelt?

Figyelt kérdés
Pro és kontra várok véleményeket, mindkettőből kell érettségiznem, de csak az egyikből emelten, kb azonos szinten állok szerintem mindkettőből, aztán az egyikből majd jól bele kell húzni...90%körüli eredmény kell.
2010. febr. 4. 19:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen irányban szeretnél továbbtanulni.
2010. febr. 4. 19:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Orvosi...egyelőre a bejutás a cél, aztán ráérünk majd aggódni azon, hogy mi a fontosabb, tudom, hogy a kémia többet ér e szempontból, mivel az egyetemen sok hasznát a növénytannak, állattannak nem veszem etc.
2010. febr. 4. 19:43
 3/8 A kérdező kommentje:
Tehát tapasztalatokat várok, kémia és biológia, emelt illetve középszintről is.
2010. febr. 4. 19:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Amelyiket jobban szereted, abból:) Persze attól is függ, hova mennél tovább. Én bioszra mentem, nem bántam meg (95% lett). De állítólag a kémiát sem lehetetlen megírni.
2010. febr. 4. 19:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Közben láttam, h orvosi a cél:) Olyat is hallottam már, h kémiából a közép és az emelt szint között nincsen akkora különbség, mint biosznál. Nem tudom igaz-e:)
2010. febr. 4. 19:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Én orvosin vagyok, én bioszból emelteztem, nekem valahogy a kémia annyira nem feküdt... olyannyira, hogy fizika volt a másik érettségi tárgyam:D

Szerintem a biosz nem volt nehéz, főleg ha tanulsz rá 80% simán összeszerezhető.

2010. febr. 4. 20:20
 7/8 A kérdező kommentje:

Amúgy fizikából még ezekből is jobb vagyok picit, de azt tanácsolták inkább ezekből járjak különtanárhoz, meg a kémia elmélet az ugye kevesebb, mint a fizika...

Szóval most a bőség zavarában szenvedek, kb ugyanolyan szinten szeretem mindet, szóval tényleg nem tudom, én is nézegettem már a teszteket, a legkevesebb különbség tényleg a kémia emelt és közép között van, de a számítások azért nem piskóták.

2010. febr. 4. 20:43
 8/8 anonim ***** válasza:

szia!

most olvastam a kérdésed ... érdekelne h sikerült az érettségid? végül miből emelteztél?

2010. júl. 14. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!