Át szeretnék iratkozni egy másik gimnáziumba. Lehetséges? (további lent)
Egy nagyon erős gimnáziumba járok, amely 110 km-re van a lakóhelyemtől, így hát muszáj a kollégium. A gimnázium 5 éves, jelenleg a 0. évfolyam előkészítő év felében vagyok.
Nagyon sok kötelező kollégiumi program van, de annyira sok hogy még a tanulásra is alig van idő. Van, amikor pl. este fél 10-kor az iskolában testnevelés van. Nagyon rossz a kollégiumban lenni. Mindig haza akarok menni.
Az iskola nagyon nagyon nehéz. Általánosban szinte 5-ös voltam mindenből, itt meg fizikából lehet hogy megbukok. És hát, az osztálytársaim is állandóan piszkálnak, nem szeretem őket. Nagyon bunkók.
Egy olyan gimnáziumba szeretnék átiratkozni ami valamivel gyengébb mint a másik, 20km-re lakok onnan, 4 éves gimnázium, nyelvi előkészítős.
Ha ide feltudnának venni akkor nem kellene kollégistának lennem, sokkal sokkal több időm lenne tanulni, és nem lenne annyira megterhelő.
Szerintetek lenne esélyem hogy felvennének? Miket kellene tennem hogy át tudjak iratkozni?
Igen... ezeket már mondtam kivéve h megfogok bukni ha nem hagyják, mert hát úgyis megfogok bukni.
Még mindig próbálom rávenni őket kb. 1 napja... anya felől oké félig-meddig, apa pedig hallani sem akar erről. Megpróbálom rávenni most őket... hátha.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!