Hogyan tudnék egy másik gimnáziumba átjelentkezni? Egyáltalán lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Arról van szó hogy most 8.as vagyok és hatosztályosba járok. Át szeretnék egy közeli városba menni gimnáziumba, de felvételit sem írtam. Ilyen helyzetben egyáltalán lehetséges hogy átvegyenek oda?2014. ápr. 27. 10:28
1/8 anonim válasza:
Abszolút lehetséges. Anno én is hatosztályosból mentem át négyosztályosba felvételi nélkül. Ha van hely a suliban és megugrod az ottani szintet, akkor semmi akadálya :)
3/8 anonim válasza:
Átvesznek persze,egy bizonyos tan.átlag felett.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem költözünk más oka van :/ ugy is átvehetnek ha néztem a felvételi listát és sokan jelentkeztek oda?
2014. ápr. 27. 11:49
5/8 anonim válasza:
Ezt mi innen nem tudjuk. Meg kell keresni az igazgatót, és megkérdezni.
6/8 anonim válasza:
Ha nagyon jó suli és túljelentkezés van, akkor piszok jónak kell lennie a bizonyítványodnak. A szüleid mindenképpen telefonáljanak oda!
7/8 anonim válasza:
Vagy bemehettek személyesen is,az talán többet ér,mint egy telefon.:)
8/8 anonim válasza:
Az ötös válasz a helyes, ezért kérdeztem a költözést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!