Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » BME! 5 nap elég felkészülni...

BME! 5 nap elég felkészülni egy vizsgára?

Figyelt kérdés

Konkrétabban mechanika-statikáról lenne szó, ha számít. :)

6.-án megyek vizsgázni, igaz, az aláírásom meglett, de nem nagyon vágtam a dolgokat év közben. Most más, ebben az időben csak erre tudok fókuszálni, nincsenek órák, laborok, gyakok, házik...

Igazából, csak a véleményetekre vagyok kíváncsi, hogy fel lehet-e készülni, mert a szívem kettészakad, hogy nem tudok dönteni, menjek-e szilveszterezni, vagy ne. :D Talán inkább azt is töltsem tanulással? :(

Még is több idő...Elég? vagy nem elég? Mit tegyek?

2014. dec. 29. 22:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Az nehéz. De a végtelenségig nem is lehet azt 1 napon tanulni, mert kifáradsz. Azt csinálnám, hogy nagyon belehúznék holnap-holnapután és este pihenésképp kis kikapcs. De ne igyál, csak minimálisat, mert akkor az elseje elvész! Most menj aludni, korán kelj, tea (kávét ne nagyon, az izgat, tea élénkít) Na? mit szólsz? mindenképp búék!
2014. dec. 29. 22:48
 2/7 anonim ***** válasza:

Ugyan ebben a helyzetben vagyok számvitel vizsga!!

Valószínűleg az első válaszoló tanácsát fogadom meg én is, tehát nem sokat iszok szilveszterkor. Sajnos ez van :\

Majd jövőre :)

2014. dec. 29. 23:31
 3/7 anonim ***** válasza:

5 nap alatt kínaiul is megtanul a jó egyetemista, ha kell :D

(Számvitelre én legalább 7-8 nappal előtte nekiállnék tanulni, te atya ég :D)

2014. dec. 29. 23:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Én államvizsgára is előző éjjel tanultam és ötös lett :D Bőven sok az 5 nap :)
2014. dec. 30. 00:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Amit megtanulsz egyetem alatt, hogy milyen sok mindent meg lehet tanulni néhány nap alatt :)

Rendesen oszd be az idődet és nyugodtan menj el bulizni is, csak annyi, hogy elsején lehetőleg ne délután ébredj az éjszakázás miatt.

2014. dec. 30. 01:33
 6/7 anonim válasza:
Simán.
2014. dec. 30. 08:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha vannak kidolgozott tételeid, feladataid, és már csak megtanulni kell, akkor igen. Nekem volt egy olyan megállapításom (ami nagyjából azóta is él), hogy amit 3-4 nap alatt nem tudok megtanulni, azt 2 hét alatt sem tudom. Persze ez tényleg csak akkor, ha a tételek és feladatok már megvannak.
2014. dec. 30. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!