Ahhoz, hogy felvegyenek egy állatorvosi egyetemre milyennek kell lenije az érettségimnek? És ha külföldi, pl. Bécsi állatorvosi egyetemen szeretnék végezni, az hogy megy?
Figyelt kérdés
Előre is köszi!2014. dec. 29. 15:47
1/5 anonim válasza:
Orvosi egyetemekre magas a felvételi ponthatár, ez alól nem kivétel az állatorvosi sem.
Biológia kiemelt, kémia kiemelt...
2/5 anonim válasza:
400 a központi ponthatár, de lehet emelni fognak rajta. Emelt biológia és kémia kell.Külföldre csak az egyetem elvégzése után mehetsz.
3/5 Kim Bo Mao válasza:
Pfff? Mi van? egyetem elvégzése után?
Én úgy tudom, hogy simán jelentkezhetsz Bécsbe állatorvosira, legyenek jók a jegyeid, de ami még fontosabb, hogy felvételi van, és szuper jó német nyelvtudást várnak el, meg 60%-a a felvetteknek mindenképp osztrák állampolgár, a maradék 40% is fel van osztva 3 részre az úniós és nem EU de európai tagállamokra, illetve európán kívüliekre. Elég nehéz bekerülni emiatt, de ha ez az álmod mindenképp próbáld meg!
4/5 anonim válasza:
Kiköltözöl bécsbe, oszt ott tanulsz. Itthon ne vedd el se a helyet, se az állami pénzt, ha úgyis ki fogsz költözni. Minek akarsz ott tanulni. A 3. hülyeséget beszél.
5/5 anonim válasza:
az ausztriai egyetemeken senkit nem érdekel, hogy milyenre érettségiztél, az a lényeg, hogy megvan az érettségid és sikerül a felvételi vizsga :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!