Mi kell ahhoz, hogy valaki állatorvosi asszisztens legyen?
Kell ahhoz valami iskola? Olvastam most egy állatorvosi rendelő honlapján, hogy az egyik asszisztensnek Élelmiszeripari végzettsége van, szerintem ez nem nagyon passzol össze az állatgyógyítással :D
Tényleg nem kell hozzá iskola, vagy ez az illető ilyen szerencsésen bekerült oda?
Mennyi a fizetésük az ilyen asszisztenseknek? Könnyű ilyen munkakörben munkát kapni?
Elvileg van rá OKJ-s képzés. Ugyanakkor olvastam az Állatorvosi Kamara egy cikkét, miszerint ezek a képzések nem adják meg a megfelelő képzettséget.
Elvileg egy állatorvos saját maga és kinevelheti az asszisztensét. Sokszor valamelyik családtag tölti be ezt a szerepet.
Az OKJ tanfolyamnál is magadnak kell keresned egy olyan orvost, aki felvesz maga mellé, hogy a gyakorlatod meglegyen.
Okj-s képzés van ilyen,de az előttem szólóval egyetértek,hogy az nem mindig elég.
A másik ami kell az a protekció..ismerj valakit aki ismer valakit...
Ha nem elég a képzés, akkor képzés nélkül még felkészületlenebb valaki.
Azért kár, hogy 24 évesen jönnek az ötletek, hogy minek kellett volna menni... :D
kell hozzá gyomor és protekció
túlórák, hétvégi bejárás
minimálbér körüli fizetés, ha bejelentenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!