Szeretnék profi fotós lenni. Hol kezdjem?
Figyelt kérdés
Türelmem és kitartásom lenne, már több éve hobbiból fotózgatok, de szeretnék többet megtanulni erről. Érdemes ehhez iskolát végezni vagy könyvekből, stb is meglehet tanulni? Szóval lehet hülyén hangzik, de nem mezei fotós akarok lenni, aki csak kattogtat, hanem szeretném megtanulni, mi hogyan működik, mire van szükség, beállítások, stb. Tud valaki segíteni? :) (Most egy tükörreflexes gépre gyűjtök, esetleg valaki ajánlana valamilyet?) :)2010. febr. 3. 11:56
1/1 anonim válasza:
A fotózás az a foglakozás amit a legmagasabb szinten is meg lehet tanulni önállóan, papír csak akkor kell ha foglalkozásnak választod.Én pld Pentaxos vagyok azt szeretem filmes és digit is Pentaxom van meg egy Minolta kompakt.Nekem az fekszik kézre.És több mint ötven éve fotózom fiatalabb koromban jártam kiállításokra és nyertem díjakat is de nem az a szakmám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!