Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Fotós szeretnék lenni! Hogyan...

Fotós szeretnék lenni! Hogyan kezdjem?

Figyelt kérdés

Diplomám már van - mármint nem ilyen területen - s nem szeretnék újabb 4 évet az iskolapadban tölteni. Lehetséges ez valamilyen tanfolyamon keresztül? Vagy úgy nincs értelme. Esküvői fotózás, műtermi fotózás, természetfotózás érdekelne elsősorban ... de a divatfotózás sem állna távol tőlem! :P

Tudtok ajánlani valamit?

Véleményeket is szeretnék kapni, hogy érdemes-e ebbe ilyen korúan belevágni, vagy egy kicsit már lekéstem róla?

2009. aug. 15. 14:54
 1/3 anonim ***** válasza:
sztem érdemes, a mai világban úgyis jobb, ha több lábon állsz.sztem ha van egy géped akk kezdj el próbálkozni, minél többet csinálod annál jobb.ismerősök,barátok biztos szivesen állnak modellt.sztem érdemes beruháznod egy minőségi gépbe, ehhez viszont mindenképpen szakember segítségét kérd.nagyon sok fotós tanfolyam van, biztosan a te városodban is (kb 2 éves képzések).elsősorban a művészeti iskolákat keresd.
2009. aug. 22. 10:15
 2/3 anonim válasza:
Szívesen segítek írj privit, ha még aktuális. :)
2009. nov. 16. 19:39
 3/3 anonim válasza:
Apukám! Kösd föl a gatyád, ha divatfotózással akarsz pénzt keresni:))) Ha nem áll tőled távol akkor felejtsd el, ebben az iparban az életednek kell lennie a divatfotózásnak és még akkor sem biztos, hogy bármit elérsz. Bocs, de ez kemény világ.
2010. ápr. 28. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!