Hibát követek el, ha végigtanulom a kéthetes vakációt? Ki fogok égni vizsgaidőszakra?
Napi max 6-8 órára gondoltam, illetve kihagyok 2 napot(karacsony,szilveszter), ezeket nem szeretném tanulással tölteni.
2 hét múlva vizsgaidőszak, de a komolyabb vizsgáim jan. 20 után következnek. Egyelőre nem találom megeröltetőnek a dolgot. Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban?
mindent vizsgádat szórd szét. Ne legyenek egymás hegyén-hátán. Én mindig úgy tanulok, hogy a vizsga előtti napon ne kelljen, csak nézegetni.
Próbálj ne "idegből" tanulni. Igyál valami levendula teát stb. Ha idegeskedsz, akkor csak azzal megy el az idő.
Napi 6-8 óra szerintem oké. Közte tartsál szüneteket is, vagy 1 órára ülj le a tv elé, vagy valami ilyesmi.
Volt barátom is így tanult, neki minden sikerült. Szerencsére nekem a szakom nem annyira követeli meg a nagyon durva vizsgaidőszakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!