Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha ilyen jegyeim lesznek ev...

Ha ilyen jegyeim lesznek ev vegen es az erettsegim is akkor van eselyem az ELTE-re?

Figyelt kérdés

Tori: 4

Matek: 2 :/ sajna ez nem lesz jobb...gyulolom

Magyar ir: 5

Nyelvtan: 4

Biosz (ebbol fogok erettsegizni) : 4

Angol : 5

Es angolbol elorehozottat irok azt hiszem az is dob a pontszamokon

ELTE-tók ra szeretnek jelentkezni ovodapedagogus szakra

Szerintetek?

2014. dec. 20. 16:54
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
Hopsz rossz kategoria
2014. dec. 20. 16:55
 2/31 anonim ***** válasza:
78%

"Matek: 2 :/ sajna ez nem lesz jobb...gyulolom " pedig fogsz még vele találkozni ha továbbtanuláson töröd a fejed, úgyhogy vagy úgy megszereted mint a saját gyerekedet, vagy rákényszeríted magadat arra, hogy legalább elhidd, hasznos.

Én is utálok adatbázis-réteget programozni, mégis ha kell megcsinálom és jól működik, ergo az, hogy valamit nem szeretzs még nem ok arra, hogy sz.r legyél belőle.

2014. dec. 20. 16:59
 3/31 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy van előrehozottad nem csinál semmit.

A felvin van ponthatár számító, ha a kinézett karra nem kell matek akkor nem sokat nyom a latba, hogy az rossz lett.

2014. dec. 20. 17:00
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Óvodapedagógus szakon nem tudom, felvételi tárgy-e a matek, de nem valószínű. Oda inkább humán tárgyakkal lehet bekerülni. A ponthatár elég alacsony, nem tolonganak ezért a szakmáért. Próbáltad már a felvi.hu pontszámító kalkulátorát?
2014. dec. 20. 17:01
 5/31 anonim ***** válasza:
82%

Matekot minden szakon tanítanak, szinte kivétel nélkül, még ha a felvételi tárgyak között nem is szerepel.

Nekem sem szerepelt, de azért 5 féle matematika volt és szigorlat is természetesen.

2014. dec. 20. 17:02
 6/31 A kérdező kommentje:
Igen de telefonon nem jo..gepem meg most besz*rt...:/ :)
2014. dec. 20. 17:03
 7/31 A kérdező kommentje:
Joo hat az engem nem erdekel ha tanitanak esetleg..mert azert megbirkozok vele egy kettesre csak most ne nezzek..:)
2014. dec. 20. 17:08
 8/31 anonim ***** válasza:
83%
4-es, 5-ös matekosok estek ki az egyetemi matekon...
2014. dec. 20. 17:14
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
Felvételi tárgy oda a magyar nyelv és irodalom+ bármi szinte, szabadon választott: nyelv, töri, matek vagy biosz. Számold ki, TÓK-ra nem annyira nehéz bekerülni, de van alkalmassági vizsga. Szépen menj fel a felvi.hu-ra, írd be a tippjeid és kiszámolja helyetted.
2014. dec. 20. 17:15
 10/31 anonim ***** válasza:
59%
Öhm, kíváncsi vagyok, hogy egy óvodapedagógusnak, jogásznak vagy bölcsésznek mégis milyen matekkal kell foglalkoznia... :D
2014. dec. 20. 17:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!