Most akkor így vissza kell fizetnem az államnak a tandíjat? Nincs valamilyen kedvezmény?
Figyelt kérdés
Egyetemre járok állami támogatással, a röghöz kötést aláírtam. Szegények vagyunk, a szüleim egy fillérrel se tudnak támogatni, ők maguk is nehezen élnek. 5 félévet végigcsináltam 4-es fölötti átlaggal, de most úgy néz ki, abba kell hagynom az egyetemet. Hétköznap óráim vannak, amiken jelenléti ív van, ráadásul gyakorlatom is van változó időpontokban, ezért nem vesznek fel sehova dolgozni. Szombat-vasárnap dolgozok pénztárosként, ebből úgy-ahogy nagyon szűkösen meg tudok élni. Ha a vasárnapi munkám is kiesik az új fideszes törvény miatt, abszolút nem lesz miből megélnem, muszáj lesz ott hagyni a sulit és teljes munkaidős állást keresnem, pedig egy félévem van csak hátra. Félretett pénzem nincs, mert hiába dolgozok minden nyáron heti 40 órában, azt felélem év közben, mivel a fizetésem alig elég valamire. Azt olvastam, hogy ha nem fejezem be a diplomát, kifizettetik az elhasznált félévekre a tandíjat. Nincs valami kérvény vagy ilyesmi, hogy ne kelljen kifizetnem? Mi a fenéből fizessem ki?2014. dec. 16. 13:48
11/11 anonim válasza:
Keress vasárnapra más melót vagy a két ünnep között vállald be - kemény, de ha a diploma záloga :/
Amúgy már csak egy féléved van, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!