Lenne valakinek valamilyen jó ötlete arra, hogy hol képezze magát tovább egy kismama ingyenesen, vagy kedvezményesen?
egyetemen esetleg? diploma, ha van diplomád akkor felsőfokú szakképzés ami 2 éves, okj-t ad (ha ez még a neve)
államilag támogatott szakokra jelentkezhetsz és ha jól tudom + pontot fogsz kapni arra, hogy kismama vagy :)
Köszi hogy írtál!
Van már diplomám, csak az nagyon a közszférához köt. Ezért szeretnék valami mást is megtanulni b.) tervként, ha esetleg szükség lenne rá. Csak nem nagyon van piacképes ötletem. Nézegettem minden félét, de ami esetleg megtetszett, azok nagyon húzósak így a gyedből.
Az tényleg igaz, hogy mindenkinek van lehetősége valamennyi ingyenes félévre a felsőoktatásban, -
amennyiben eléri az államilag finanszírozott ponthatárt-, még akkor is ha nem az első diplomáját szerezné? Vagy engem valaki nagyon átvágott? :)
Ha második diplomát szeretnél az már bizony nem ingyenes. Hiába nyernél felvételt sikeresen egy új államilag támogatott szakra, átraknak költségesre mert már van diplomád.
De 12 félévet támogat az állam. Ebbe még beleférhet mesterképzés, felsőfokú szakképzés. Ami még így ingyenes. :) Többnyire mind a kettő 2 éves.
Köszi a tájékoztatást!
Logopédusra gondoltam, de azt úgy látom nem lehet két év alatt megtanulni. Kutatok tovább, mert egyenlőre nincs más ötletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!