Aki írt/ír szakdolgozatot válaszolna erre?
1-2 kérdésem lenne:
1.,Hallottam hogy a dogáinkat átfuttatják egy programon/gépen amin kiderül hogy netről szedett kész munka-e vagy sem.
Az tény, hogy találtam egy hasonló olyan dolgozatot mint amilyet nekem kell írnom most, és elég sok mindent kiszedtem belőle. Felépítését is,sok gondolatot kimásoltam,mert magamtól sok ilyen nem jutott volna eszembe.De majd ezeket átfogalmazom,átgondolom,nem ugyanígy írnám vissza a dolgozatomban,hanem más sorrendbe írnám be,alakítgatnám stb.. de legalább van valami kiindulási pontom,és majd ezek után hátha jobban hozzátudok fűzni magamtól.Szóval ezek után úgye nem buknék le? Természetesen könyvekből is írok ki,lapokból,órai anyagokból.Keresek kutatok.
És ha egy meglévő szakdolgozatból vettem ki anyagot akkor azt az irodalom jegyzéknél fel kell tüntetnem? Vagy jobb inkább elsumákolni?
2., Nyáron volt gyakorlatom,akkor csak kitöltötték a papírt,és mondták hogy nem érnek rá velem gyakorlatoskodni,kifogások,stb..Szóval nagyívben tojnak rám, de pár papírt azért sikerült kicsalogatnom,amik az én kérdéseimre adnak választ a vállalatról. Azóta eltelt félév,úgy döntöttem nem kérek belőlük. Egyedül állok neki. Sikerülhet? Mondom van a cégről infóm az elég. Mellé majd valamit kitalálok,meg ott lesznek a könyvek, interneten is tudok nézni hasonló cégeket. Meg ott lesz az iskolai konzulensem is segítségként.
A későbbiekben milyen információkat kell adnom az iskolámnak a vállalati konzulensemről? Mert ha nem dolgoztam vele össze akkor nekem erről nincs adatom.
Csak a nyáron kitöltött papíron szerepel a neve,pozíciója.
Esetleg iskola ad egy újabb papírt hogy vigyem a céghez lepecsételtetni,hogy ők igazolják hogy segítettek a szakdoga megírásában?
Bocsi,hosszú lett, még soha nem csináltam ilyet. iskolától még semmi információt nem kaptunk. 8.-án kezdődik a suli. Előre is köszönöm.
(OKJ-s képzésre járok.)
20/F
Azt ajánlom, hogy írd át a szövegeket, amiket kimásoltál valahonnan, figyelj arra is, hogy egyezzen a stílusuk és használj idézőjelet is, hogy ne tudják ráfogni: plagizálás. Ha ezt megteszed, nem hinném, hogy bajba kerülhetsz, viszont legyen a dolgozatodnak egy olyan része is (minél nagyobb, annál jobb), ami az önálló véleményedet tükrözi. A konzulensed is sokat segíthet (ha jól választottad).
Most pedig nem bírom ki, hogy ne írjak néhány szót az okoskodó illetőnek...
Az ilyen "emberektől" feláll az ember hátán a szőr. Kedves "helyesírási hiba vadászó"! Engem is zavar, ha vki nem ír helyesen, de nem fogok mindenkit kijavítgatni, főleg nem megszámolni, ki hány szót írt le és ebből szám szerint mennyit hibásan... Erre több okom is van: az egyik, hogy nincs ennyi szabadidőm, továbbá felesleges, mivel ettől nem fog megtanulni helyesen írni. Plusz! Feltettek egy kérdést, ha olyan jó vagy nyelvtanból, akkor a szövegértés se legyen már probléma! Arra válaszolj, amit kérdeztek! Ha nem megy, akkor nem kötelező, lépj tovább! Végül a legfontosabb: baromi idegesítő. Már látom is az életedet, egyedül ülsz otthon zsíros hajjal Péntek este a Magyar Helyesírás Szabályai 11. kiadása társaságában, nincsenek barátaid stb... Mindez nem is fog változni, ha ilyen megnyilvánulásaid lesznek. SAJNÁLLAK!!! Én pedig pont az "ilyeneket" rúgnám ki, hogy a lába se érné a földet, mivel lehet, h megvan a műveltséged, de semmi emberség nincs benned, ami legalább u.akkora erény, ha nem nagyobb...
További jó számolgatást!(Lefogadom, matekból is "májer" lehetsz:D)
Kedves Ismeretlen!
Nem vagyok az a fórumozó, aki állandóan a helyesírási hibákat számolja. Csak éppen közlöm, hogy látszólag elkerülte a figyelmedet a kérdés témája! Mivel szakdolgozatról van szó, a kérdező legfőbb gondja, hogy hogy palástolja a lopott szövegét, hogy ne bukjon le. Holott nálunk még a magyar érettségin sem ment volna át, ez fix. Igazán kíváncsi lennék arra az egyetemre vagy főiskolára, ami fölvette, hogy ott milyen a színvonal. Biztos cociológusnak vagy romológusnak, vagy más hasznos tudósnak készül az illető, még véletlenül sem a Műegyetem diákja.
Ahogy te sem.
A barátokat mifelénk pedig nem kilóra mérik. Nekem lehet, hogy kevesebb van, mint neked, de az a kevés igazi. Te, gondolom, olyan fajta vagy, akinek az iwiwen van 23 987 ismerőse, akikkel napi szinten is tartja a kapcsolatot.
A hajam nem zsíros és nem korpás, a fogaim nem szuvasak, a hónaljam nem büdös.
Miért pont péntek? (Így kis kezdőbetűvel: nem Angliában vagy.)
Te engem ne sajnálj! Nincs rá szükségem. Ahogy emberségre sincs. Ez a gyengék dumája. Nekem ami kell, elveszem. Ti meg csak fogjátok meg egymás kezét, és zokogjatok, hogy örök vesztesek vagytok.
7.38 vagyok, véleményem szó szerint egyezik a 22.29-el.
Két diplomámat a Műegyetemen szereztem, kettőt a Közgázon. ÉS EZ KIT ÉRDEKEL?
Nem kérdezte senki, milyen színű a diplomád, azt se, hogy mi a véleményed a helyesírásról általában és erről a kérdésről konkrétan.
Asszem téged is figyelmeztet a gyakorikérdések, hogy (idézem): "Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!"
Ennyi.
Mint ahogy tegnapelőtt 22:29-re is vonatkozik, továbbá terád is! Idézem: "Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre!" Én legelőször a kérdésre válaszoltam. Aki az offolást kezdte, azok a magadfajta trollok voltak, akik csak azért regisztrálnak, hogy szétflémeljenek egy remek fórumot!!!
Úgyhogy abba lehet hagyni, mert ti már napok óta offoltok és trollkodtok!!!
00.06-os, első válaszod melyik mondata tartalmazott egész pontosan választ bármelyik, a kérdező által a kérdés kifejtésben kérdőjellel ellátott kérdésre???
Pontosan ki OFF-olt itt???
Ez ne jött össze, ülj hátra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!