Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Elte-s joghallgatók, van itt...

Elte-s joghallgatók, van itt köztetek olyan, aki meg van elégedve a képzéssel, és szereti is, amit tanul?

Figyelt kérdés
Tényleg nincs életetek úgymond az egyetem mellett?
2014. dec. 13. 16:07
 1/3 anonim válasza:

Másodéves joghallgató vagyok az ELTE-n, és ezt nem vizsgaidőszakban kellett volna kérdezni. :D Ilyenkor az "életre" jutó idő alaposan lecsökken(de minden más egyetemen is), sokat kell tanulni, de nekem még így is van időm beiktatni egy-egy mozit, bulit, csak jó időbeosztás kell hozzá, és ha tanulás akkor tanulást nyomni. Szorgalmi időszakban nem ilyen vészes a helyzet, sok a szabadidő, sokan dolgoznak, barátnőznek/barátoznak, sportolnak suli mellett.

Az "életre jutó idő" pedig attól is függ, hogy hányadéves vagy, nálunk a második év a "kánaán" (igazából ez is nehéz, de később nehezebb az egyetem és visszatekintve könnyűnek tűnik. ;)

Szeretem az egyetemet, a kihívásokat szerintem érdekes is a képzés, de nem való mindenkinek. A képzés nem tökéletes, sok a felesleges, időtöltő tantárgy, kevés a pénz, ezért lassú a fejlődés. A tanári motiváltság tanszékenként különböző, van ahol nagyon interaktív az óra, van ahol inkább a frontális oktatást nyomják. Szerintem még mindig a legjobb jogi egyetem Magyarországon, sajnos világviszonylatban már kevésbé.

2014. dec. 20. 18:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Az ilyen válaszokat szeretem, koszi! ;)
2014. dec. 23. 06:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Szintén ELTE joghallgató vagyok, mint az előző is írta tudatos tervezéssel azért beiktatható 1-1 buli, esemény, de rendszeresen, napi szinten kell foglalkozni több órán át az anyaggal. Én imádom az egész jogi kar hangulatát, szóval nem igazán élem meg teherként.
2016. máj. 1. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!