Joghallgatók, magyar jogtöri?
Figyelt kérdés
Minden tárgyam megvan már, de a magyar jogtörivel nem jutok sehova... Adjatok valamilyen tippeket, hogy tudnám VÉGRE megtanulni. Tény, hogy rettenetesen utálom ezt a tárgyat és marhára nem is érdekel, és sajnos tényleg nyűggel állok neki, főleg hogy már a végén vagyok a vizsgáknak. A római jogot kifejezetten élvezet volt megtanulni, az annyival könnyebben ment, pedig tele van latinnal. Ezzel a tárggyal egyszerűen nem tudom, mi lesz. És tudom, lesz sokkal rosszabb, lásd közig. :D de most tényleg kétségbe vagyok esve. Ha valaki tudna valami hasznos tanácsot adni, azt nagyon megköszönném!2014. jún. 22. 09:36
1/10 anonim válasza:
Milyen rendszerben kérik számon? nem mindegy!!!!!!
1. írásbeli teszt?
2. írásbeli tételek szerint?
3. szóbeli tételhúzós?
4. szóbeli és nincsenek tételek csak kérdeznek kapásból?
Én mindegyikre másképpen készülök.
2/10 A kérdező kommentje:
Nálunk mindegyik szóbeli!
2014. jún. 22. 09:46
3/10 A kérdező kommentje:
Ja, és ennél van kidolgozási idő, szerencsére :)
2014. jún. 22. 09:47
4/10 A kérdező kommentje:
Tételsor van, most épp olyan tanárnál leszek, akinél 1 tétel van (ez nem feltétlenül jó:/ ). Tavaly is már az májt1 gondot jelentett, csak szerencsém volt vizsgán, úgy lett négyes. De jelenleg sehol nem tartok...
2014. jún. 22. 09:49
5/10 anonim válasza:
Minden tételnek a lényegét tanuld meg, ne vessz el a részletekbe! ez a legjobb vizsgázási mód.....
Nem tudom hány tételed van...de én képes voltam 1/2 a/4-es oldalra besűríteni a kényeget címszavakban max 1 oldalba...(persze a könyvet jegyzetet olvastam először) A fél oldalas kiemelésről eszembe jutottak a részletek is..
6/10 A kérdező kommentje:
A jegyzetelos modszert hasznalom en is:) csak ennel a targynal egyszeruen mar semmi nem segit. De most megembereltem magam kicsit es ravettem magam, hogy ne nyuglodjek felette. Koszonom a valaszt! :)
2014. jún. 22. 18:43
7/10 anonim válasza:
elte? Mi baj a köziggel, legjobb a világon:-D.
8/10 A kérdező kommentje:
Nem elte :) de jó sok eltés tanárom van :D :) még nem tudom mi a baj a köziggel, de sajnos hamarosan megtudom :D
2014. júl. 17. 13:21
9/10 anonim válasza:
Ha Horváth Attila vizsgáztat, akkor érdemes hozzá menni. A tétel elejét elmondod, belekérdez a másikba esetleg, vagy azt sem, és jelest kapsz.
10/10 A kérdező kommentje:
Nincs ilyen tanarom, o pont nem tanit nalunk, de azota mar szerencsere tul vagyok rajta es sikerult :) de azert koszonom :)
2014. júl. 18. 07:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!