Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Lehetek még kettes matekból?

Lehetek még kettes matekból?

Figyelt kérdés

9.-es vagyok, annak ellenére, hogy 40 pontos felvételit írtam matekból, idén nem megy ez a tantárgy. A jegyeim a következők:

2, 2 (másfelet érő), 2, 5 (Felet érő), 3, 2, 1, 1 (három jegyet érő témazáró) és így az átlagom 1,85.

Ezt fel lehet még hozni, úgy, hogy ne bukjak? Iszonyatosan félek.

2014. dec. 12. 11:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

# 8/10

veled értek egyet. én nappali gimiben buktam matekból, átmentem estire, 3as lettem rögtön. a nappalis matektanárom nem bírt, és nem is tudott magyarázni, meg a matektudását leszámítva nem volt vmi értelmes ember.

az alapműveleteken kívül semmi értelmét nem látom a matektanításnak. logaritmust és a többi állatságot az átlagember soha nem fogja használni, csak azok, akik reál szakra mennek tovább. most erre lehetne írni, h irodalomból sincs sok mindennek értelme, amit tanítanak, amiben van is igazság, csak sajnos rengeteg olyan értelmes embert ismerek, akiknek semmi érzékük a matekhoz, ezért szenvedtek végig gimiben és általánosban.

sajnos az emberek többsége (főleg a reálosok) annyira egyszerű, hogy képtelen megérteni, h létezik olyan, h vki akármit csinál, csak szenved matekból.

az meg elég szánalmas, h 2,0-től adják meg a kettest. talán úgy lenne logikus, h 1,5-től, vki elmagyarázhatná a bohóc tanároknak. de az se semmi, h 'három jegyet érő" témazáró. azért a tanárok nagy részét joggal utálják.

kérdező, javítani nem lehet?

2014. dec. 14. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!