Így vajon felvesznek?
Múlt szombaton írtam központi felvételit.
A magyar nagyon jó lett,max 2-3 pontot veszíthettem,viszont a matek...az borzalmas lett.Összeteszem a kezeimet ha a 10 pont megvan.
Gimnáziumba járok (9.évfolyam) de szeretnék elkerülni innen.Szakközépbe adtam be a jelentkezésemet de nem tudom elég lesz-e ez ahhoz,hogy felvegyenek.
2 hét múlva még lesz a művészeti felvételi,ahol mindenképp jól kell teljesítenem..de már tényleg nem tudom van-e miért harcolni..
(előzővok)
vagyis nem azért nyugi mer nekem is szar lett :D hanem mert a matek nagyon nehéz volt, és szar lett mindenkinek, osztálytársam 7 pontot írt és azt mondta az egyik tanár h igy is felvehetik :D nopara.
ma kaptam meg az eredményt:
magyar:46
matek:14 :S
De miért akarsz átmenni a gimnáziumbóla szakközépbe??
A Szakközép suli alacsonyabb rangú...
Mellesleg Okj-s szakmát amit a szakközép is ad ugyanúgy tanulhatsz gimi után is még rövidebb idő alatt egy tanfolyam keretében!!!
Én nem jelentkeznék áta heyledben, hanem megcsinálnám a gimit és irány az egyetem vagy a főiskola...
nekem:magyar:40
matek:05
és azt mndták hogy ez egy jó eredmény:p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!