Mikortol kell elkezdeni a gyokeres atismetlest az erettsegire?
Hát töri meg magyar olyan,h sose elég belőle az ismétlés.szerintem attól függ,h mennyire akarod jóra megírni.
Pl,ha hármas a cél,akkor még nagyon ráérsz ,ha pedig annál jobb,akkor januárban azért érdemes. Idén még szerintem nem érdemes,addigra azért sok minden elfelejtődik.
Én pl irodalom írásbelire nem készültem semmit, mert nem volt ötös a cél,de úgy voltam vele,h összeszedtem annyi ismeretet ,h tudjak verset elemezni,meg a költőkről tudjak pár dolgot , és a szóbelivel együtt 4-es lett ,kis híján ötös. Ezt csak azért mondom,h ha ötös a cél,akkor napirendet kell csinálni,számold ki,h egy hét alatt kb hány oldalt tudsz alaposan átvenni.
Szóbeli érettségi előtt meg lesz bőven idő,arra maximálisan fel lehet készülni . Főleg annak ,aki tanult az évek során, te is ilyen lehetsz.
Töriből meg ha annyira még nem is kezdenél el készülődni,akkor ajánlom,h tananyagon kívüli dolgokat nézegess ..pl képeket ,személyeket, térképet elemezz , amik majd jól fognak jönni érettségin .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!