Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mondanátok gazdasági vagy...

Mondanátok gazdasági vagy műszaki büfészakokat a felsőoktatásban?

Figyelt kérdés

2014. dec. 11. 20:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
22%
Nincsenek büfészakok.
2014. dec. 11. 21:14
 2/14 A kérdező kommentje:
én kapásból tudok kettőt: turizmus-vendéglátás, gazdaságinformatikus
2014. dec. 11. 21:32
 3/14 anonim ***** válasza:
És ezek mitől is büfészakok?
2014. dec. 11. 21:34
 4/14 anonim ***** válasza:
Miért lennének ezek büfészakok? Fingod sincsen semmiről.
2014. dec. 11. 21:47
 5/14 A kérdező kommentje:

1. könnyű elvégezni

2. semmihez sem értesz vele igazán

pl egy villamosmérnök egy adott területhez frankón ért, ahogy egy gépészmérnök is...

de egy ilyen turizmust elvégző, már mitől lenne igazi közgazdász?! az alkalmazott közgazdász az az.

a műszaki informatikus az meg programozó, komoly szakma..

a gazdaságinformatikus,,,nem közgazdász és nem is informatikus..

ettől büfé...

kb ugyanolyan büfészak, mint a műszaki menedzser...az sem ért semmihez kb...se nem mérnők, se nem menedzser...

de bocs, ha beletrafáltam és ilyen helyen tanultok :XD

elhelyezkedni nem fogtok vele :D

2014. dec. 11. 21:54
 6/14 A kérdező kommentje:
jav:mérnök
2014. dec. 11. 21:54
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

"1. könnyű elvégezni

2. semmihez sem értesz vele igazán"

1. kinek mi a könnyű. Én szereztem a gazdaságinformatikusinál könnyebben szerezhető diplomát, és elég könnyen lehelyezkedtem vele.

2. hány munkanélküli gazdaságinformatikust ismersz?

Azért egy röhej, hogy most már villamosmérnökin, gépészmérnökin és orvosin kívül minden büfé...

2014. dec. 11. 21:57
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Inkább bele sem merek gondolni, milyen diplomát szerez, akinek ilyen egyszerű gondolkodása van...
2014. dec. 11. 22:05
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

Pedig végre egy kérdező, aki jól megfogalmazta :D

A környezetmérnöki ilyen a műszaki területen az általad emlegett műszaki menedzser mellett.

2014. dec. 11. 22:14
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészről ajánlom, hogy nézz utána mi az a gazdaságinformatikus, mert látom lövésed sincs.

Másrészről elhelyezkedni, azért nem lehet, mert a magyar piac kicsi, hanyatlik és nincs igény ilyen munkaerőre. Ebből adódóan lett minden olyan szak büfé amivel nem lehet elhelyezkedni, az pedig, hogy kinek mi nehéz az egyértelműen szubjektív.

Az, hogy Magyarországon lassan nem érdemes csak mérnöknek menni a későbbi elhelyezkedési lehetőségeket figyelembe véve az az ország szar helyzetét tükrözi semmi mást. Az pedig, hogy ezt egyesek még helyeslik is és gond nélkül statisztálnak mellé eléggé sajnálatos és csak az egyén csökött szellemi képességére utal.

2014. dec. 11. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!