Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ellógjam a holnapot? Beszéljek...

Ellógjam a holnapot? Beszéljek vele?

Figyelt kérdés

Holnap írunk magyarból tz-t, de semmit nem tudok. Fél órája értem haza, még most állok neki hajat mosni, fürdeni.

Gondoltam arra, hogy ellógnám a holnapot, de nem tudom, anya mit szólna. Mert az eddigi hiányzásaim (96 óra) csak az ilyenek miatt voltak, kb. egyszer sem voltam beteg. Csak vagy elaludtam, vagy máshol voltam.

És az a baj, hogy egy héten alig van órám, szóval ahhoz képest ez a szám nagy. Ráadásul puskázni sem tudunk ennél a tanárnál. De tudom magamról, hogy péntekre megtanulnám ötösre.

És eddig minden tárgyból 4-es, 5-ös vagyok.

Legutóbb is így csináltam, nem mentem be a töri tz-re, mert egyes lett volna, rá 3 napra megírtam hibátlanra.

Viszont anya már így is ki van tőlem, mert hétvégén értünk kellett jönnie Bécsbe, mert lekéstük az utolsó vonatot hazafelé, meg rendeltem egy elég nagy összegű csomagot, amiről nem szóltam neki, mert azt hittem, én veszem át majd, csak aztán ő volt itthon és eléggé meglepődött. És ez mindkettő a múlthéten történt, szóval még friss a dolog.

De mit mondjak?

11.-es vagyok, szóval itt már számít a jegy.

2014. dec. 9. 21:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
De szánalmas. Lógj. Úgyis az lesz.
2014. dec. 9. 22:23
 12/18 anonim ***** válasza:
92%

4-5ös vagy, ja.. gondolom mindenen puskázol :D

egy magyar tz nem lehet olyan nehéz, hogy ne tudd 4esre megírni, HA egyébként is tanultál eddig mert ugye csak jó jegyeid vannak :)

gondolom nem ma tudtad meg hogy írtok...

de tudod mit? lógd el, úgyse nyugszol meg amíg nem értenek egyet veled a válaszolók

2014. dec. 9. 22:29
 13/18 A kérdező kommentje:

Ezen az oldalon miért ennyire lekezelők és bunkók a válaszadók?

Nem mások segítése az oldal célja?

2014. dec. 9. 22:33
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok.
2014. dec. 9. 22:36
 15/18 anonim ***** válasza:
93%

de erre mit vársz? megkérdezted hogy bemenj-e.. igen, menj.

ja, ez nem tetszik? sajnáljuk, akkor ez van. senkit nem érdekelnek a kifogások

2014. dec. 9. 23:34
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Mit meg nem tennék ha holnap csak pár oldalas anyagból írnék, és nem 20 oldalból szóbeliznék. :D Fősuliból visszatekintve nem megoldhatatlan a dolog 2-3 óra tanulással.
2014. dec. 10. 00:21
 17/18 anonim ***** válasza:
9%

1. menj el dokihoz

2. mondd, hogy fáj a buksid

3. kapsz igazolást

4. megtanulod, megírod jól

jajj hányszor csináltam én ezt... :'D

2014. dec. 10. 00:24
 18/18 anonim ***** válasza:
90%

"meg rendeltem egy elég nagy összegű csomagot, amiről nem szóltam neki, mert azt hittem, én veszem át majd, csak aztán ő volt itthon és eléggé meglepődött. És ez mindkettő a múlthéten történt, szóval még friss a dolog."

Ha ennyire nem érdekel anyukád véleménye, így kijátszod, sokszor lógtál már, akkor mit érdekel? Felnőtt ember, vagy legalábbis egy nagykorúság felé haladó gyerek, aki lassan érettségizik, aztán egyetemre megy már lehetne, annyira nagy, hogy vállalja a tettei következményét vagy legalább azt lássa, hogy nem véletlenül ír mindenki olyan stílusban amilyenben, mikor az ésszerű megoldás egyértelműen az, hogy ráveszed magad, hogy tanulj amennyit csak tudsz, ha valóban érdekel a jegy és megírod úgy, ahogy sikerül. Ha meg nem érdekel, akkor meg lógj el tényleg, de ne másokra legyél dühös, amiért azt írják felelőtlen vagy, bunkó stílusban válaszolnak. A normális válaszok egyikét sem fogadtad el csak mert nem tetszett. Ahogy nem tetszik az sem, hogy 11.es vagy az elsődleges kötelezettséget az lenne, hogy iskolába járj és tanulj. Millió más gyerek meg tudja ezt tenni, sokkal nehezebb körülmények között is. Nem csak magad de a szüleid is semmibe veszed. Gondold végig egy kicsit anyukád szemszögéből a dolgot, nem elég hogy kijátszotta a gyereke, többször is lógott a suliból, mert neki úgy kényelmes, ő meg ennek ellenére is elenged Bécsbe, nem öl meg amiért nagy összegű csomagokat rendelgetsz a tudta nélkül, de te cserébe még annyira se vagy képes, hogy rendesen bejársz iskolába és vállalod a következményét ha lusta voltál vagy épp azt hitted más előrébb való a tanulásnál ebben a korban. Vagy ez nem megy mert csak egy énközpontú tinédzser vagy?

2014. dec. 10. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!