Ellógjam a holnapot? Beszéljek vele?
Holnap írunk magyarból tz-t, de semmit nem tudok. Fél órája értem haza, még most állok neki hajat mosni, fürdeni.
Gondoltam arra, hogy ellógnám a holnapot, de nem tudom, anya mit szólna. Mert az eddigi hiányzásaim (96 óra) csak az ilyenek miatt voltak, kb. egyszer sem voltam beteg. Csak vagy elaludtam, vagy máshol voltam.
És az a baj, hogy egy héten alig van órám, szóval ahhoz képest ez a szám nagy. Ráadásul puskázni sem tudunk ennél a tanárnál. De tudom magamról, hogy péntekre megtanulnám ötösre.
És eddig minden tárgyból 4-es, 5-ös vagyok.
Legutóbb is így csináltam, nem mentem be a töri tz-re, mert egyes lett volna, rá 3 napra megírtam hibátlanra.
Viszont anya már így is ki van tőlem, mert hétvégén értünk kellett jönnie Bécsbe, mert lekéstük az utolsó vonatot hazafelé, meg rendeltem egy elég nagy összegű csomagot, amiről nem szóltam neki, mert azt hittem, én veszem át majd, csak aztán ő volt itthon és eléggé meglepődött. És ez mindkettő a múlthéten történt, szóval még friss a dolog.
De mit mondjak?
11.-es vagyok, szóval itt már számít a jegy.
Nekem nem megy a késői tanulás. Csak úgy tudok ötös dolgozatot írni, ha előtte óráról órára készülök és nem előtte éjszaka nézem át. Már most elaludnék ülve.
Ha most lesz egy kettesem, nem leszek ötös év végén.
akkor lógd el
vagy beszéld meg a tanárral hogy javítót akarsz írni
szerintem is tanulj, mert ha rossz is lesz, kijavitod ev vegere:)
Ja, es ne a geped elott kuksolj, mikor tanulhatnal is
Sok sikert:)
Nálunk nem engedik. Vagyis van tanár, akivel megbeszélhetjük, van, aki azt is megengedi, hogy ne akkor írjuk meg.
De ő nem. Legutóbb is felelt egy lány egyesre és a következő órán javítani akart (megtanulta kívülről az egész fejezetet a könyvből kb.), de közölte a tanár, hogy egy esélye volt, nincs javítási lehetőség. Pedig az csak egy felelés volt, nem egy tz.
A másik gond pedig az, hogy nagyon soká adja ki a dogákat, általában 1-másfél hónap múlva. Szóval valószínű, hogy a 2. félév előtt pár nappal tudnám meg, hányas lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!