Más is idegbeteg vizsgaidőszak idején?
Figyelt kérdés
Sokkal feszültebb vagyok a kelleténél, belegondolok hogy a jövőm a tét és az agygörcs kerülget... nehéz szakra járok, érdekelne hogy más is ilyen nehezen viseli ezt az időszakot? Alig alszom, alig eszem, iszok esténként gyógyteákat, néha segít és picit ellazít. Egyébként jól tanulok, de rohadt nagy stressz az egész... Ti hogy álltok ezzel a kritikus időszakkal?2014. dec. 8. 10:52
1/3 anonim válasza:
én jelenleg kuva nyugodt vagyok mert itt fogom hagyni a szakot,de azért tavaly se voltam idegbeteg,meg igazából utálom is a strébereket,akik állandóan csak a tanulással foglalkoznak még szabadidejükben is
2/3 anonim válasza:
Már annyira nem. Persze izgulni izgulok, de azért nem kapok sírógörcsöt, mint az anatómia szigorlat előtt:D
Engem a tapasztalat nyugtatott le leginkább... Igazából ha rendesen tanultam, mindig jó jegyet kaptam. Így alapból úgy állok neki, hogy nem lesz gond, eddig sem volt. Én megtettem mindent, ha nem sikerül, nem az én hibám lesz.
3/3 anonim válasza:
Nem vagy egyedül. Engem spontán sírógörcsök kapnak el, pedig már túl vagyok pár nehezebb vizsgaidőszakon. Nem bízom a képességeimben, és félek, ami ugyancsak csökkenti a hatékony tanulás lehetőségét. Ördögi kör. De azzal nyugtatom magam, hogy ha nem vagyok oda való, akkor úgysincs mit tenni, el kell fogadni a tényt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!