Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Logisztika szakra szeretnék...

Logisztika szakra szeretnék szeptembertől járni, de még nem vagyok tisztában egy két dologgal?

Figyelt kérdés

Szóval arra lennék kíváncsi,hogy ha erre a szakra járok majd,akkor milyen tantárgyakat fogok leginkább tanulni?

A matekon nagy hangsúly lesz?

És ha majd ezt elvégzem,akkor hol tudok elhelyezkedni?

Illetve nagyon nehéz a szak?

Akinek van erről tapasztalata,az legyen szíves osszon meg velem minél többet!

Előre is köszönöm a válaszokat!

Üdv!

2010. jan. 31. 18:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem járok oda, de akartam menni. A matek undorítóan sok (szerintem). De végül az rettentett el végleg, hogy a közlekedésmérnökivel együtt megy az első x félévben (a BME-n, én meg oda alartam menni).

Elvileg ilyen szállítós dolgok szervezése, hogy minden termék/anyag ott legyen amikor kell, stb. Minden nagyobb cég, áruházlánc alkalmaz logisztikusokat, állásod lesz, ha elvégzed. Nekem kb ez jött le a szakról, de logisztikusok, javítsatok ki :)

2010. jan. 31. 22:22
 2/3 anonim ***** válasza:
szia! én erre a szakra járok most második éve, szoval majd most fogok végezni. Ha jóvagy matekbol akkor nyugodtan vágj bele..amúgy nem ajánlom senkinek. Nagyon sok benne a számolás, nagyon soka tétel, nagy az elvárás..angolulvagy németül se árt tudni. Sajnos nemlátok bene túlsok jövőt hogy hova lehetne vele elhelyezkedni mert mindenhol a diplomát meg a nyelvizsgát kérik..magába egy ilyen szakmával max valami irodába felveszik az embert szerintem.
2010. jan. 31. 23:21
 3/3 anonim válasza:
az én sulimba is van logisztikai szak és vannak olyan tárgyak is pl mint: közlekedésföldrajz, veszélyes anyagok áruismerete stb...szal ha csak matekbol vagy jo és nincs nagy kitartásod tanulni mint az állat akkor neki se kezdj...sorry de igy van :)
2010. márc. 27. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!