Felnőttoktatásban felmentés?
Matematikából általános iskola óta van felmentésem, le van benne írva hogy végleges, matek helyett másik tantárgyat választhatok. Idén átmentem egy másik suliba ahol nem nappali hanem esti tagozaton járok. Mivel ez már felnőttoktatásnak minősül nem fogadják el a papíromat. Felhívtam a nevelési tanácsadót, azt mondta ide kell mennem: ELTE Gyakorló Országos Pedagógiai Szakszolgálat
Itt pedig 70 ezer forintért csinálnak nekem egy papírt ami érvényes... Akinek van tapasztalata a dologgal kapcsolatban attól kérdezném hogy ez tuti így van, sehol máshol nem csinálják meg esetleg olcsóbban?
Én is így hallottam, ahogy írod! Én is estin vagyok, nem megy a matek, gondoltam erre a megoldásra is, ahogy a többi néhány osztálytársam is. Akármelyik tanárt kérdeztük, mind azt mondta a gyerekkori papír nem jó, felnőtteknek új kell ami 60-70eFt.
Nekem meg az a nem tiszta, hogy akkor már biztos kiállítják ezt a papírt, vagy vizsgálódnak és megállíthatják hogy nem kapok felmentést, a pénzt meg megtarthatják?
Első vagyok, ezt találtam.
A pénz befizetése nem függ azzal össze hogy ezt a felmentést meg is kapod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!