Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Azt szeretnem tudni hogy hogy...

Azt szeretnem tudni hogy hogy tudnék puskazni az első padban es a tanár utal . Mindig engem néz hogy mitcsinalok?

Figyelt kérdés

#SOS tu írok
2014. dec. 2. 21:37
1 2
 11/13 TallandThin Boy válasza:
Hát mire 1 óra alatt megcsinálod a nyamvadt puskát addigra meg is lehet tanulni az anyagot.
2014. dec. 10. 14:14
 12/13 Szuaszin válasza:
Tapétázd ki a tanár fejét puskával! De szóvá is teheted neki és kérdezd meg hogy mégis mi a f....ért utálsz te mocskos g...?!
2014. dec. 10. 23:31
 13/13 anonim válasza:

Nos, ha ú.n. „humán” tantárggyal (tantárgyakkal) (pl.: földrajz, történelem, [némileg a biológia], nyelvtan, ének) van problémád, akkor a legjobban teszed, ha „TallandThin Boy”, valamint „Tengerész” szavaira hallgatsz.

Ha azonban a reáliákkal (matematika, fizika, kémia, elektrotechnika, számítástechnika) van gondod, akkor NAGYON hasznos lehet a következő:

1.: Végy min. 2 db. MATT-FEKETE színű, MŰANYAG testű, nem túl vastag FILCTOLLAT.

2.: Vedd elő a KÖRZŐDET.

3.: Vedd elő az aktuális tantárgyhoz kapcsolódó KÉPLET- és/v. TÖRVÉNY- és/v. AXIÓMA-GYŰJTEMÉNYT, valamint a tantárgy TANKÖNYVÉT.

4.: Lapozd fel a 3-as pontban felsorolt dokumentumok azon oldalait, amelyeken az adott tantárgy szerint következő dolgozat v. vizsga során a LEGVALÓSZÍNŰBBEN szóba jöhető képletek, törvények és/v. axiómák találhatóak.

5.: A körzővel VÉSD KÖRÖS-KÖRÜL A FILCTOLL TESTÉRE a legfontosabb infókat.

6.: A dolgozatírás v. vizsga alkalmával helyezd magad elé (könnyedén és nem feltűnően) az asztalra a preparált filctollat (filctollakat).

6.1.: Amikor megakadsz, vedd kezedbe (könnyedén és nem feltűnően) a szükséges filctollat, és forgasd a megfelelő pozícióba, oda, ahol a szükséges infó látható.

1. Megjegyzés: A módszer több szempontból is TÖKÉLETES! (Nekem bevált; egyetlen tanárnál sem buktam le…) Egyrészt, NEM FELTŰNŐ, vagyis, ha ügyesen és okosan használod, nem lehet vele lebukni. Másrészt, valamennyire MEG IS TANULOD így az anyagot. Végül pedig BIZTONSÁGOT IS AD, ha netán mégis kiderülne, hogy rövid az eszed…

2. Megjegyzés: Mivel én ezt most leírtam, és valószínűleg tanárok is olvassák, ezért máris LECSÖKKENT AZ ESÉLYE annak, hogy a módszert biztonságosan használni tudd… Végül is tehát visszakanyarodtunk „TallandThin Boy”, valamint „Tengerész” javaslatához. (De azért kipróbálhatod az én módszeremet is, esetleg mégis beválhat még, egy-két évig...)

2014. dec. 13. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!