Szerintetek mivel járnék jobban? 18/L
2016-ban fogok érettségizni de már most gondolkodom mit kéne kezdenem magammal utána.
2 dolgon gondolkodom.Leírom az érveimet mind2 mellett..
1: Stewardesskedés
Mivel a nyelvérzékem elég jónak mondható és már kicsi korom óta ez szeretnék lenni.Ez az ami igazán érdekel és ebben a munkában tudnám igazán jól érezni magam. Már kiokosodtam hogy működik a felvétel,a suli, minden ugy hogy tisztában vagyok a negatívumokkal is. (+ 10 hónapos a suliban a képzés így ha felvesznek egy légitársasághoz hamarabb dolgozhatnék.) Ami ugye egyetemen nem így lenne.
2.: Soproni egyetem Óvodapedagógus szakon (óvonéni)
Ez meg azért lenne jobb,mert ezzel azért biztos lenne a jövőm 20-30 év múlva is ami a stewardessnél egyáltalán nem az mert ott 40 felett már nem igazán alkalmaznak légiutaskísérőket. De itt meg az a bajom hogy sok "elpazarolt év" (nem tudom mért érzem az egyetemet elpazarolt időnek..)
Szóval nem tudom.
Csak már most el kellene döntenem nagyjából legalább az irányt hogy merre..
Szerintetek?
Óvónőként lehet, hogy lenne életed végéig munkád, de éhen is halnál a bérből. Az első opció amíg fiatal vagy, szeretsz úton lenni szerintem remek, de az évek után belefárad az ember, főleg, ha komoly kapcsolata lesz és családot szeretne alapítani.
Mindenesetre én az elsőt választanám, és ha úgy érezném ráunok, egyszerűen munka mellett végeznék egyetemet levelezőn pl., amivel később tudok foglalkozni.
Köszönöm! :))
Ohh :) De jó pont egy stewardessbe "botlani" :)!!
Na és Neked is csak egy 10 hós képzésed volt vagy egyetemen végeztél? :)
hmm ez így nagyon jó ötletnek tűnik :)
Addig is fejleszhetném az angolom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!