Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megéri a jobb agyféltekés...

Megéri a jobb agyféltekés rajztanfolyam?

Figyelt kérdés

Ezt szeretném Karácsonyra, anyukám szerint oké, de én nem nagyon hiszem, hogy négy nap alatt meg lehet tanulni ilyen szinten rajzolni.

Mi a véleményetek erről'?(a tanfolyamról)

2014. nov. 29. 15:49
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja, 14/L
2014. nov. 29. 15:49
 2/4 anonim válasza:
A tv2 Napló műsora leadta pár éve és működik a képesség 4 nap alatt .
2014. nov. 29. 15:53
 3/4 anonim ***** válasza:

bár én elvégeztem egyet, és előtte sem rajzoltam rosszul, azért ne legyen senki tévedésben

ugye a vége, hogy mindenki elkészíti a saját arcképét, meg mondjuk lerajzol egy híres embert KÉPRŐL! ... vagyis lemásolja ... a másolás előtt megtanítják, hogy hogyan vedd fel az arc alapjait (szemek tengelye, orr, száj, függőleges tengely), megtanítanak, hogy hogyan satírozz, és megtanítanak, hogy ne feltétlenül az egész képben gondolkodj rajzolás közben, hanem az apró részleteiben, aztán majd összeáll a végére ... aztán jöhet az alkotás

tehát másolni tanulsz meg, és némi alapot kapsz arra, hogy egy rajznak hogyan kell nekiállni ... viszont mégsem akarok senkit lebeszélni róla, mert a végeredmény nagy örömet szerez :)

2014. nov. 29. 16:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. nov. 29. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!