Melyiket választanátok?
Milyen szakon tanulnátok leginkább tovább?
- pszichológia
-gyógyszerészet
-ált. orvosi
-fogorvosi
-laboratóriumi képalkotó
-kutató biológus
ÉS Az én szemszögemből melyiket választanátok?
- igencsak gyenge az idegrendszerem és hisztis vagyok( remélem ezt lehet fejleszteni)
-szétszórt is vagyok elég lusta
- szeretnék majd normális fizetést
- eléggé magamnak való vagyok,ha valami érdekel azt eléggé kitartóan csinálom,mindent beleadok
-ha esetleg lehetséges szeretnék családot és nő vagyok
-félek,mint a pcsa a továbbtanulástól :(
-önbizalomhiányom van
Én egyiken sem, mert a biológia és a kémia olyan messze áll tőlem, hogy ne tovább.
És azzal se vagyok jobban előre, hogy Neked mit tanácsoljak.
Ha hisztis vagy, tény, hogy lehet fejleszteni, azzal ne foglalkozz, talán a pszichológiánál hátrány.
A szétszórtság nagyjából mindet kizárja, mert ezek eléggé olyan munkák, amik komoly odafigyelést és precizitást kívánnak meg.
Sajnos bárhová mész egyetemre, nem csak olyat fogsz tanulni, ami érdekel, ráadásul ezek a szakok eléggé szívatósak.
A család az bármelyikbe belefér.
A továbbtanulástól ne félj, nézz körül, a Te környezetedben is biztos vannak olyan emberek, akikről fel nem tételezné az ember, hogy 8 általánosnál több van neki, és közben egyetemet végzett emberke... ha nekik sikerült, Neked is fog!
Az önbizalomhiány az inkább csak az orvosi és a fogorvosi szakmánál szükséges. Ha Te nem bízol magadban és a képességeidben, a pácienstől hogy várod el ugyanezt? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!