Mindenkinek rossz lett a MATEK közpitija (2010)? Rádióban, TV-ben erről mondtak valamit?
Figyelt kérdés
ne olcsatok könyörgöm:D tudom h ezen nincs mit oltani de egyesek még ezt is képesek. nem tv-zek mielött elkezdenél itt pattogni hogy jaj ménem nézed meg te. xd.
vagyis ritkán tv-zek, szóval inkább leckét írok de ahoz képest mondjuk szerintem matekom oylan...16 pont körül lesz :/
na mind1 ez nem fontos. köszi előre a válaszokat.
2010. jan. 28. 05:10
11/11 anonim válasza:
a központi matek akkoris nehéz volt mikor én írtam, 7 éve, és én kb. 6 pontot ha elértem rajta, mégis kijártam a középiskolát. nem történik tragédia ha 14 évesen nem tudod jól megoldani azokat az irreálisan nehéz feladatokat, amiket felnőttek sem tudnak, vagy csak nagyon nehezen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!