Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Teljesítettem az összes...

Teljesítettem az összes kreditet fősulin, mennyi ideig van időm leadni a szakdogát?

Figyelt kérdés

Megvan az összes kredit, csak a 0 kredites szakdoga van hátra. Jobban mondva most irom, csak úgy néz ki nem fogom befejezni. Következő félévet ha kihagyom, és jövő szeptemberben írom, ez így lehetséges? tudom hogy nem kell, és nem is lehetek ilyenkor aktív, csak februártól lenne egy külföldi melóm.

más csúszott már így ki?

2014. nov. 4. 15:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Azért az elég durva, hogy x évet eltöltöttél a főiskolán, már mindenen túlvagy, kivéve a szakdogát, de fogalmad sincs, honnan kéne ilyen dolgokról tájékozódni... Eszem megáll...
2014. nov. 4. 15:15
 2/3 A kérdező kommentje:
de tudom. csak épp a héten valami végett nincs to.
2014. nov. 4. 15:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Védés előtt meghatározott időn belül kell leadni

De az a meghatározott idő meg minden intézménynél más

2014. nov. 4. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!